Gå til primært indhold
Fri, 11/04/2022 - 10:31

Nyt produktsortiment: SCANWALLS

Produkt

Det er med stolthed at vi nu kan løfte sløret for, hvad vi har arbejdet på de sidste mange måneder: Et komplet sortiment af glasvægge og døre udviklet og designet af SCANGLAS.

Vi har været på markedet med glasvægssystemer siden 2016. De mange år har gjort os skarpe på vores sortiment, og gjort os klogere på hvordan vi kunne udvikle et bedre system, hele tiden med øje for nem og hurtig montage, fleksibilitet og design. 

Fuldglasvægge med gode lydværdier

SCANWALLS er designet til at favne bredt og være fleksibelt, så det vil kunne skræddersys et hvilket som helst projekt uanset krav eller ønsker til æstetik. Som standard kommer karme, u-skinner og klikprofiler i natureloxeret og sort eloxeret, men andre farver kan fås på forespørgsel. 

Birgitte Rom, salgsdirektør for Interiør-teamet, siger: "SCANWALLS er på mange måder kulminationen af års arbejde med - og passion for interiørglas. Det har været en spændende proces; at forme, udvikle og designe SCANWALLS, og vi er enormt stolte af resultatet. Vi ser frem til at præsentere SCANWALLS for markedet."

I udviklingen af SCANWALLS var et stærkt fokus på systemets lydisolerende egenskaber som helhed. Der er nemlig stor forskel på lydværdierne på selve glasset, og lydværdierne på den samlede væg. Vi har fået testet SCANWALLS i en række forskellige opbygninger, også med trædøre. Al dokumentation fra lydmålingerne er tilgængelige på forespørgsel.

 

Andre nyheder

Vis alle nyheder

Interiørglas er en af hjørnestenene i vores forretning

Vi kender glas, og med vores kompetencer kan vi hjælpe med de rette interiørløsninger og projektpriser.

Vi er klar til at hjælpe dig videre