Gå til primært indhold
Tue, 07/02/2024 - 08:21

Basketball for KidsAid

SCANGLAS nyt

Vi vil gerne have dig med, når vi afholder Danmarks største basketballevent for velgørenhed Torsdag d. 15. august hvor de danske mestre Bakken Bears møder tyske EWE Baskets Oldenburg i en træningskamp på Bakken Bears hjemmebane Sparekassen Danmark Basketball Center i Riiskov. 

Alt overskud fra kampen går ubeskåret til KidsAid fonden, som skaber unikke oplevelser for syge og sårbare børn og unge, 
og deres familier. 

Basketballspillere i kamp på Bakken Bears hjemmebane

Hvad får du i VIP-loungen?Billede af børn til basketballkamp

Vil du have den fulde oplevelse? Så vil vi gerne invitere dig med i VIP-loungen. Vi har strikket en VIP-oplevelse sammen på Bakken Bears hjemmebane, med Carsten Bang som vært for aftenen. 

VIP-pakken tilbydes til kr. 600,- og omfatter:

  • Snacks og bobler ved ankomst
  • Fri bar med øl, vin og vand
  • 2-retters menu
  • Sportslig oplæg omkring kampen
  • Basketball for dummies
  • Kaffe, popcorn og kage i pausen
  • VIP-sæde til kampen


Standardbillet til kampen

En standardbillet koster kr. 50,- som alene giver adgang til kampen. Det er muligt at købe snacks og drikkevare, og Bakken Bears mascot kommer og giver et festligt show. Standardbilletter købes direkte fra Bakken Bears billetshop, hvor du selv kan vælge dine siddepladser til kampen.


Tilmeld dig i dag

VIP-pladserne er begrænsede og de reserveres efter først til mølle. Så vent ikke for længe med at købe billetter til Danmarks største basketballevent for velgørenhed. Tilmelding foregår pr. mail til scanglas@scanglas.dk, hvor du skriver hvor mange samt hvilke billetter du ønsker. Derefter vil du modtage en faktura og en udførlig tidsplan for arrangementet.

 

Basketballkamp med stemning og publikum


Det bliver årets arrangement og en fuldstændigfantastisk aften, som vi håber, du vil tage del i.

Flere børn og deres familier fra KidsAid deltager på dagen d. 15. august. Emma Iben Rosenkrantz Holm, Sekretariatschef for KidsAid, deltager også på dagen. 
Læs mere om KidsAid fonden her. 
 

Andre nyheder

Vis alle nyheder

Glas er det flotteste og mest imponerede byggemateriale, hvis du spørger os

Vil du se, hvad vi mener? 

Isfjordscenteret set oppefra med udsyn til Diskobugten