Gå til primært indhold

Karriere

Vores mission er at skabe individuelle glasløsninger,
der bringer lys og velvære.

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks førende glasproducent? 

Vi er SCANGLAS

SCANGLAS beskæftiger omkring 150 medarbejdere og består af 6 afdelinger fordelt over hele landet. Vi har producerende enheder i Kjellerup og Esbjerg og i København, Odense, Aalborg og Aarhus har vi afdelinger der servicerer den lokale håndværker og småindustrimarkedet.

Vi er en del af Semcoglas Holding GmbH der har hovedsæde i Tyskland. Semcoglas er en af Tysklands største glasproducenter som inkl. SCANGLAS A/S har 1.750 antal ansatte.

Ledige stillinger

Erfaren salgskonsulent med personaleansvar

Kunne du være interesseret i et job, hvor du bruger godt 80% af din tid på at sælge og resten på at lede et lille team på 5 kolleger?

Med øje for at fastholde og udbygge SCANGLAS’ position som den førende leverandør af glasløsninger får du en vigtig todelt rolle. Du får tæt kundekontakt og tilbringer nogle dage om ugen ude i marken for at udbygge kundekredsen og vinde markedsandele. Herudover får du ansvar for den daglige ledelse af vores team af 3 interne sælgere og 2 lagermedarbejdere. 

Er det dig, vi leder efter? 

 

Medarbejder til vedligehold og optimering af vores produktion i Kjellerup

Kender du den fede følelse af, at maskinerne bare spiller? Vi søger lige nu en medarbejder til vedligehold og optimering af vores produktion i Kjellerup. 

Vedligeholdelsesafdelingen spiller en helt central rolle i produktionen, for at vi kan levere den bedste kvalitet og til tiden. Afdelingen består af dig og en kollega, som arbejder tæt sammen i et team. I planlægger i fællesskab og sammen med ledelsen opgaverne ud fra produktionens behov. Vi forestiller os i de kommende år at automatisere yderligere. Der er mange spændende områder at arbejde med og det vil du selvfølgelig blive involveret i.

Vores koordinatsystem

TILLID Vi tror på hinanden, støtter hinanden, står altid ved vores ord og udtrykker åbent ros og kritik.

ANSVAR Vi gør vores bedste, udfører altid vores opgaver fuldstændigt, samvittighedsfuldt og pålideligt, tilbyder vores kollegaer aktiv støtte, føler os ansvarlige for deres opgaver og træffer modige, konsekvente og hurtige beslutninger.

RESPEKT Vi behandler alle som ligeværdige, taler med hinanden og ikke om hinanden, tager os bevidst tid til vores kollegers bekymringer og bekymringer, anerkender gode præstationer og giver anerkendende feedback.

POSITIV ENERGI Vi er begejstrede for vores opgaver, har altid et smil på læben, afslutter hver samtale med en positiv tone, ser udfordringer og forandringer som muligheder og ser med optimisme på fremtiden.

Tina Rauff Tonnesen

Vi hører gerne fra dig!

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Hvad end du har spørgsmål til en stilling, er nysgerrig på vores virksomhed, eller ønsker at søge uopfordret. Kontakt: 

Tina R. Tonnesen 
HR Business Partner

Tlf.: +45 28 57 33 16
E-mail: tina.rauff.tonnesen@scanglas.dk

 

Herdis Sørensen

For spørgsmål om løn

Henvendelser omkring løn og payroll skal ske til: 

Herdis Sørensen
Payroll

Tlf.: +45 87 23 16 20
E-mail: herdis.sorensen@scanglas.dk

Persondatapolitik for behandling af ansøgninger

SCANGLAS A/S er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne Persondatapolitik og gældende lovgivning.

File: Persondatapolitik for behandling af ansøgninger SCANGLAS.pdfDownload fil