Gå til primært indhold

Interiør teamet

Interiørglas er en af hjørnestenene i vores forretning, som vi har mange års erfaring med. Vi har et 100% dedikeret team bestående af glaseksperter med stor erfaring inden for projektering og komplekse specialløsninger. Fra store projekter til mindre; kontorbyggerier, hoteller, beboelsesejendomme, sygehuse mm.

Vi kender glas, og med vores kompetencer kan vi hjælpe med de rette interiørløsninger og projektpriser.

Interiør teamet

Vores kompetencer

Kontakt os
Solid experience

Solid erfaring

Vores interiør team består af kompetente konsulenter, der kan rådgive og sælge interiørløsninger af høj kompleksitet. Vi kan tilbyde alt fra glasvægge med fokus på lydreduktion og design, til komplekse løsninger inden for skyde- og foldedøre. Udgangspunktet for at løse netop din udfordring bunder i mange års erfaring inden for glasbranchen. 

Tailor-made solutions

Skræddersyede løsninger

Vi sætter en ære i vores lokale forankring i Danmark, og nærheden til vores kunder. Vi forarbejder størstedelen af vores glas i vores produktion i Esbjerg, og ved at vi selv tilskærer og behandler glasset, har vi mulighed for at tilpasse glasløsninger til specielle og komplekse opgaver.

Det sikrer hurtigere, mere fleksible og skræddersyede leveringer.

We are Dorma Partner

Vi er Dorma Partner

I SCANGLAS har vi mange års erfaring med Dorma sortimentet. Således har vi ekspertisen til at rådgive og vejlede om de rigtige Dorma beslag til dit byggeprojekt. Dorma har et bredt sortiment og er kendt for høj kvalitet inden for beslag. Har du en forespørgsel på et special beslag, eller ønsker du en pris på et stort parti, sidder vi klar til at hjælpe.

Part of our DNA

Vores DNA

Vi er stolt leverandør af glas til Danmarks byggeri - og det har vi været i mere end 80 år.

Som en del af SEMCO har vi et bagland der er rodfæstet i glasbranchen. Med mere end 1800 medarbejdere er der ikke den glasopgave, vi ikke kan løse. 

 

Vi er med hele vejen

Den tætte kundekontakt er udgangspunktet for vores opgaveløsning, og vi kan være med fra projektstart, med hjælp til forståelsen af projekteringen i din sag, til rådgivning og vejledning omkring interiørløsning, til aflevering. 

Vi tilskærer og bearbejder selv glasset på vores fabrik i Esbjerg. Det sikrer en gennemgående fleksibilitet og gør os i stand til at løfte selv de mest komplekse interiørløsninger, sikre gode leveringstider samt høj kvalitet.

Projektering

Vores sortiment af fuldglasvægge, SCANWALLS, er designet og udviklet af os selv, med det formål at optimere og forbedre det, vi kan tilbyde. SCANWALLS består af aluminiumsprofiler i 27 mm (Alfa), 32 mm (Beta) og 52 mm (Gamma) bredde, og både som klikprofiler og u-skinner til montage i loft. Profilerne fås som standard i eloxeret og sort eloxeret men kan også mod tillæg leveres i andre RAL farver. De leveres i 6 meters længde. Profiler og karme bliver produceret i Danmark og forabejdet på vores egen fabrik i Esbjerg.

Bruseløsninger til projektsalg

Fordelene ved at vælge en bruseløsning i glas er mange. Eksklusivitet, det naturlige lysindfald bibeholdes og bruseløsningen kan tilpasses rummet. Vi kan levere komplette bruseløsninger (glas, beslag, skinner mv.) samt spejle til alle badeværelser i ejendommen.

  • Komplette bruseløsninger
  • Vi er med fra start
  • Vi kan levere mock-ups
  • Vi kan levere til én opgang ad gangen, eller hvad der passer det enkelte projekt

Vi har stor erfaring med at levere bruseløsninger og spejle til sådanne projekter. Vi har bl.a. leveret til Lalandia Søndervig, Nybyggeri Skejbyparken, renovering af boligblokke i Aarhus V, Lisbjerg ny bydel, Nybyggeri i Redmolen.

Vores løsninger

Dokumentation og certificeringer

EPD

EPD'er anvendes for at kunne dokumentere produkters livscyklus dokumenteret via en Life-Cycle Assessment. 

File: EPD_PLANICLEAR.pdfDownload fil

Valg af indvendigt glas

SCANGLAS læner sig opad Glasindustriens "Fuldglasvægge -Valg af glas til indvendige fuldglasvægge". Dokumentet oplyser om regler og anvisninger vedrørende montage af fuldglasvægge. 

File: gs-fuldglasvaegge-rev-marts2019.pdfDownload fil

Sikkerhedsglas BR18

SCANGLAS læner sig opad Glasindustriens "Vejledning om sikkerhedsglas BR18". Dokumentet oplyser om glaspartier, glasflader og værn af glas i bygninger.

File: br18-sikkerhedsglas-vejledning-april18.pdfDownload fil

Valg af glas til glasværn

SCANGLAS læner sig opad Glasindustriens "Glasværn -Valg af glas til værn og rækværker". 

File: glasvaerns-gyldighed-27-august-2013.pdfDownload fil
Glasproduktion

Datablade

Find alle SCANGLAS' generelle datablade her. 

Skal vi hjælpe med dit næste interiørprojekt?

Vi har mange års erfaring i glasbranchen, og med vores kompetencer kan vi hjælpe med de rette interiørløsninger og projektpriser.

Glasvægge og -døre