Gå til primært indhold
Gulvglas med kig til vinkælder

Gulve og trapper

Behold lyset og skab sammenhæng etager imellem. Som gulv eller trappetrin er glas et flot og solidt materiale, som giver et let og elegant udtryk. 

Hvad hvis man kunne lade lys fra en etage sprede sig til etagen under eller over? Glas til gulv eller trapper lader dig åbne rum op etager i mellem. Brug det for eksempel til et kig ned i vinkælderen eller til at skabe sammenhæng mellem to etager i dit hjem. 

Fyld din indretning med lys samtidig med, at din sikkerhed er i orden. Glas anvendt i gulv eller i trapper giver et let og elegant udtryk. Et materiale som glas gør, at en trappe ikke vil syne så stor i rummet. Dertil kan man lege med materialet som et dekorativt indspil i indretningen.

Vi anvender altid sikkerhedsglas, som er uden faldrisiko. Vores sortiment af lamineret glas beskytter dig mod uheld, forsætlige overfald og skader. Grundet lamineringen mellem glasset forbliver det intakt, uanset om det mod forventning skulle slås i stykker. Går glasset i stykker, hænger fragmenterne fast i mellemlagene af film. 

Andre rum

Find en forhandler i nærheden af dig

Har du brug for vejledning til at finde den rette løsning for dig? Vores forhandlere kan rådgive, lave opmåling samt montere din glasløsning. 

Find din lokale forhandler