Gå til primært indhold
Spejle skaber rum og beholder lyset

Spejle

Foruden dets funktionelle egenskaber i afspejlingen er spejle et redskab til at få rum til at virke større. 

Vores sortiment af spejle til hjemmet kan opfylde ethvert behov. Vi producerer spejle efter individuelle mål og tilbyder også at faconskære dit spejl. På den måde kan du få et spejl, der passer ind i ethvert rum nøjagtigt, som du ønsker det. 

Vi tilbyder spejle i sikkerhedsglas, som ikke korroderer på bagsiden trods et fugtigt miljø som et badeværelse for eksempel er. Mulighederne med spejle er nær ved uendelige. Tag en snak med din lokale SCANGLAS-forhandler.

Et grønnere valg

MIRALITE PURE er udviklet med henblik på at kunne tilbyde et grønnere valg, og kombinerer overlegen kvalitet med ansvarlig miljøpraksis. Et spejl fri for tilsætningsstoffer og minimal brug af ressourcer og opløsningsmidler.

MIRALITE PURE er fremstillet af 30% genbrugt glas. Dertil er malingen vandbaseret, der er brugt 20% mindre maling og 70% mindre opløsningsmidler. Der findes ingen aromatiske opløsningsmidler (xylen) i de beskyttende belægninger. For at minimere transport er glas og spejl produceret i samme produktionsanlæg.

PURE kan som standard spejl benyttes i alle rum af hjemmet og bearbejdes og tilpasses til forskellige former.

En naturlig afspejling

Spejlbilledet i prøverummet eller på badeværelset i det dårlige lys er ikke altid en god ven. Flere lyskilder, særligt Halogen og LED, giver en kold atmosfære. MIRALITE NATURA er et spejl udviklet med henblik på at afbalancere lyset korrekt.

NATURA er et spejl med et naturligt farvet filter, der modvejer det grønne aspekt i standard spejle. Farven, der læner sig op ad en ferskentone, giver en mere afrundet og autentisk afspejling, skaber en mere lys og velkommende stemning og fremmer følelsen af velbehag. 

Æstetikken i NATURA skaber en indbydende bolig, hvad end du anvender spejlet i entréen, på badeværelset eller i stuen. 

Andre rum

Find en forhandler i nærheden af dig

Har du brug for vejledning til at finde den rette løsning for dig? Vores forhandlere kan rådgive, lave opmåling samt montere din glasløsning. 

Find din lokale forhandler