Gå til primært indhold
Badeværelsesmiljø

Badeværelse

Det moderne alternativ til bruseforhænget er glasvæggen. Et elegant og funktionelt valg der beholder lyset og spreder det i rummet.

Lys kan være svært at få bredt ud i et rum, hvor man helst ser sig fri for for meget udkig til omverdenen. Glas er et elegant og funktionelt valg til badeværelset, som lader dig beholde lyset i rummet. Du slipper samtidig for at bøvle med et bruseforhæng, når du er i bad samt de jordslåede plamager, man nogle gange kan opleve. 

Vores serie, UNICA, til badeværelset består af 8 forskellige løsninger der alle laves på individuelle mål. UNICA er vores varemærke for glasprodukter til hjemmet. Med UNICA-serien lægger vi vægt på, at du skal kunne opnå netop det udtryk, du ønsker i dit hjem. 

Find den løsning der passer ind på dit badeværelse.

SMARTCLEAN belægning

Nem vedligeholdelse

For at mindske kalkaflejring på din bruseløsning har du mulighed for at tilvælge en SMARTCLEAN belægning, som lægges på ved produktionen af glasset. Belægningen er udviklet til at samle vandet, så det blot render af glasset. Det betyder færre kalkstriber, og på den måde er glasset lettere at vedligeholde. Ydermere mindskes bakteriefloraen med op til 85% på indersiden af glasset.

Hvor meget kalk er der i vandet i dit område? Danmark er generelt et land med hårdt vand, hvilket vil sige meget kalk, og hvilket betyder, at SMARTCLEAN kan gøre en stor forskel. 

Glastyper

Relaterede produkter

Strasbourg bruseløsning
Bruseløsninger

Strasbourg

Fleksibel bruseafskærmning der passer til alle badeværelser

Se mere
Valence bruseløsning
Bruseløsninger

Valence

Hjørne af fast væg og dør

Se mere

Andre rum

Find en forhandler i nærheden af dig

Har du brug for vejledning til at finde den rette løsning for dig? Vores forhandlere kan rådgive, lave opmåling samt montere din glasløsning. 

Find din lokale forhandler