Gå til primært indhold
DanX persienneruder

I 2017 flyttede speditionsfirmaet DanX sit hovedkvarter ind i nye omgivelser i Ishøj, efter at have vokset ud af forhenværende hovedsæde i Vallensbæk.

Projektperiode
2017
Sted
Ishøj
Fotograf
Kirsten Adler

Projektet

Der blev investeret i det nye domicil, så DanX kunne imødekomme yderligere vækst. En stor del af det nye hovedsædes facade består af glas. Det var derfor vigtigt at overveje nøje, hvilken glasløsning man valgte, i forhold til både udseende og funktionalitet.

Vi har leveret

SCANGLAS leverede persienneruder, energiruder samt EMALIT. Med EMALIT opnåede DanX en emaljeret overflade i netop den nuance, der passede til den ønskede fremtoning. Med valget af energiruder sikrer DanX, at indeklimaet forbliver behageligt om vinteren, da energiruder lader solvarme komme ind, men ikke afgiver noget varme.

I de dele af bygningen, der vil være udsat for meget eller direkte sol, er valget af persienneruder optimalt, grundet muligheden for automatisk justering af persiennen i løbet af dagen, så der kun kommer det lys ind, man ønsker. Man kan undgå blænding og for høje temperaturer, når det ønskes. Således opnår man et optimalt indeklima året rundt.

Produkter anvendt i projektet

Persiennerude
Solkontrollerende glas

Dynamisk energirude

Persienner indbygget i en hermetisk lukket energirude

Se mere
Glas med ibrændt maling
Design glas

Hærdet glas med ibrandt maling

Et uigennemsigtigt glas der fås i forskellige farver og er karakteriseret ved en exceptionel holdbarhed og sikkerhed

Se mere

Vil du høre mere?

Har du brug for hjælp?

Vores team af salgskonsulenter sidder klar til at hjælpe dig videre. 

Vores andre projekter

Se alle referencer